Start
  Raalte
  Zwolle
  Dalfsen
  Heino
  Hattem
 

Hasselt

 

Wijhe

  Kampen
  Ommen
 

Deventer

  Hardenberg

 

 

 

 

 

BLOKFLUIT

 

 

  Terug                          

 

www.rataklop.nl

mail voor informatie

Rata Kloppenburg

 

mail voor informatie

Lammert de Graaff

Ik geef muziek cursussen aan MLK en ZMLK leerlingen.

Ik maak gebruik van een door mijzelf ontworpen muziektherapie methode. Ook maak ik gebruik van een nieuw ontwikkelde kleuren methode voor keyboard met cd ondersteuning. Op dit moment geef ik o.a. les aan leerlingen op de Kameel, de Stuurwal en de Twijn.

Een aantal van deze leerlingen begeleid ik muziektherapeutisch via het persoonsgebonden budget.

U kunt gerust een afspraak maken voor verder overleg. De muziekcursus geef ik bij de Muzerie.

Voor workshops en/of cursussen kunt u het  invullen, en dan zal ik contact met u opnemen.

Op een uitvoering ben je niet alleen te horen, je bent ook te zien! Muzikanten die willen werken aan hun podiumvaardigheden kunnen bij mij terecht. Ik reik je theatrale vaardigheden aan, die je uitstraling ten goede komen. Je zal merken dat je met (nog) meer plezier het podium opgaat!

Ik geef presentatielessen aan amateurs en professionals, aan kinderen, jongeren en volwassenen. Solisten, duo's, ensembles, orkesten en koren kunnen een workshop Presentatie bij me boeken.

Veel docenten brengen hun leerlingen een aantal keren per jaar bij elkaar op een speciale middag of avond. Tijdens mijn vrolijke workshop Muziek en Theater wordt er veel gelachen en veel geleerd!

Ik heb een conservatorium- en een theateropleiding afgerond. Aan het Dartington College of Arts in Engeland heb ik me vervolgens een jaar lang gespecialiseerd in het theatraal werken met musici.