Muziekschool Heino

Zwolle

Mail voor informatie

Kees Weurman

Ik heb  piano ('83) en muziektheorie ('93) gestudeerd aan het Conservatorium te Zwolle en treed regelmatig op als begeleider, in ensembles en als solist.  

Mijn hoofdrichting is klassiek, maar ik werk wat mijn leerlingen betreft met alle stijlen, alsook met improvisatie en compositie.

De pianolessen geef ik in mijn eigen lespraktijk, Piano Praktijk Zuid en aan de Muzerie, Centrum voor de Kunsten te Zwolle. Hieraan ben ik verbonden als docent piano, muziektheorie en repetitor.

Ik vind het belangrijk mijn lessen steeds af te stemmen op het talent, vermogen en belangstelling van mijn leerlingen, hen te enthousiasmeren en vooral veel plezier te laten beleven aan het zelfstandig spelen op het instrument van hun keuze, de piano.

  Terug                          

 

Zwolle

Mail voor informatie

 

Janny Bannink

Ik ben Janny Bannink en ben afgestudeerd als docente piano aan het Zwols Conservatorium.

Naast de vele recitals heb ik het pianoconcert van Schumann mogen uitvoeren met het Orkest van het Oosten. Als begeleider heb ik gespeeld bij diverse koren, in ensembles en bij verschillende zangsolisten.

Sinds enige tijd heb ik mij verder toegespitst op het docentschap; in het bijzonder voor kinderen vanaf  +  8 jaar. Daarnaast geef ik ook les aan oudere beginnende en gevorderde leerlingen. Ik geef alleen individuele lessen van 30 minuten per week.

Voor de leerlingen die willen en kunnen, is er twee keer per jaar een uitvoering, waarbij de leerling soms een andere instrumentalist begeleidt. Ik geef les in mijn eigen studio in Assendorp en er is altijd gelegenheid voor een gratis proefles.

 

 

    Start
  Raalte
  Zwolle
  Dalfsen
  Heino
  Hattem
 

Hasselt

 

Wijhe

  Kampen
  Ommen
 

Deventer

  Hardenberg